Дмитро Гнап Журналіст

«Новий курс» влади та опозиції: виборчий блок «До корита»

Російський олігарх Фукс

Полтавська облрада вчинила масштабне пограбування, віддавши російському олігарху Фуксу 10 газових родовищ

Ось чому я називаю нинішню політичну еліту: міжпартійним об'єднанням «До корита!». Розподіл на владу та опозицію - у них лише для телевізора. Коли справа доходить до масштабних крадіжок вони всі діють спільно. Наче і не було вчорашніх сварок і бійок перед телекамерами.

12-го липня Полтавська обласна рада вчинила масштабне пограбування, віддавши російському олігарху Фуксу 10 газових родовищ. Без аукціонів. Розвідані запаси газу на цих родовищах - не менше 8-ми мільярдів кубометрів.

За це рішення проголосували:

Фракція БПП облради майже в повному складі. Але, з ними все зрозуміло. БПП - це сьогоднішня Партія регіонів, яка краде, все що можна. До того ж, по Фуксу з'являється все більше доказів, що він є просто кишеньковим олігархом Порошенка та компанії. Як Курченко у Януковича.

Але за безкоштовну передачу родовищ Фуксу проголосували також:

  • Фракція «Батьківщина» майже в повному складі. (За проголосувало 11 депутатів з 12-ти). Привіт, «Новий курс»!
  • Фракція «Радикальної партії Ляшка» (за проголосували всі 7 депутатів). Привіт, скотиняки!
  • Фракція партії «Свобода» (за проголосували 6 з 7-ми депутатів). Привіт, патріоти! Як вам працюється на російського ділка?

Шановні опозиційні лідери: Юлія Тимошенко, Олег Ляшко, та Олег Тягнибок! У вас є шанс бодай трохи відновити до себе довіру, як до опозиції. Ви можете доручити своїм фракціям в Полтавській облраді підтримати нашу ініціативу про скликання позачергової сесії. І про скасування раніше виданих погоджень скандальній фірмі Фукса.

Будь ласка, здивуйте мене, якщо ви мене чуєте там, біля корита.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: