Геннадій Москаль Ексголова Закараптської ОДА

Вибори-2012: для чого владі танки і водомети

Якби влада не стягувала до Києва війська, то було б якось дивно, а в тому, що стягує нічого незвичайного не бачу.

Якби влада не стягувала до Києва війська, то було б якось дивно, а в тому, що стягує нічого незвичайного не бачу. Вони це роблять тому, що в них фобія, вони всього бояться, живуть в постійному страху до власного народу. Якби вони не боялися, то скорочували б не армію, а органи внутрішніх справ.

Чисельність органів внутрішніх справ вже в три рази перевищує кількість армії. Влада не закуповували б перед виборами водомети, машини для перевезення арештантів, машини для перевезення особового складу, бронежилети, дубинки. Це все від того, що у влади є страх перед власними людьми і тому вона нічого не варта.

В день виборів в Києві будуть чергувати 65 тисяч міліціонерів. Це цілком невиправдано. Люди не приходять на вибори щоб хуліганити, битися, влаштовувати погроми на виборчих дільницях. Люди приходять на вибори, щоб поміняти своє життя на краще. Це підтвердження того, що влада боїться виборця. В інших країнах влада їде на роботу на трамваях, на велосипедах, на міському транспорті без всякої охорони. У нас же, коли приїжджають у місто посадові особи, то місто стає паралізованим.

Народ вибрав владу і влада не має від нього загороджуватись спецпризначенцями, цілою армією правоохоронців чи перекриттям вулиць. Президент має найкращу в світі охорону, як прем’єр-міністр Ізраїлю. Але це нікого не спасе. Влада має відкрито йти до людей. Це все нагадує не демократичну країну, а країну з диктаторськими ознаками, латиноамериканську країну шістдесятих років.

В день виборів провокацій не буде. за часи незалежності день виборів був самим тихим і спокійним днем, але після, влада може застосувати силу. В мене немає сумніву, що така команда буде дана.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: