Геннадій Москаль Ексголова Закараптської ОДА

Чим займається наша міліція? Зведення за останні тижні

Поки вся українська міліція героїчно піарить дефективне агентство Миколи Мельниченко і члена національної спілки журналістів Розінської, а також вишукує по приватним саунам і кокаїновим притонам Луганська злощасний диплом міністра Королевської, бандюки роблять свою звичайну роботу. Надаю міліцейські зведення за кілька останніх тижнів про найбільш резонансні нерозкриті злочини. Про більшість з яких міліція традиційно мовчить.

12 січня о 2.20 у селищі Заболотові Снятинського району Івано- Франківської області до приміщення АЗС “WOG” відкритого акціонерного товариства “Золотий екватор” зайшов невідомий у масці. Він під загрозою предмета схожого на обріз мисливської рушниці працівнику вказаної АЗС відібрав 1,9 тис. грн. виручки, після чого втік. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.З ст.187 КК України (розбій).

12 січня близько 2.00 у місті Кривому Розі Дніпропетровської області невідомі розбили скло вікна офісу товариства з обмеженою відповідальністю “Профі-консалтинг”, підпалили три пляшки з легкозаймистою рідиною й кинули їх у середину згаданого приміщення. У результаті цього сталося загорання, яке було ліквідовано через декілька хвилин. Люди не постраждали. Вогнем частково пошкоджено покриття підлоги. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна).

13 січня о 1.30 у місті Торезі Донецької області до квартири гр..Х, 1980 р.н., без постійного місця роботи, раніше судимого, шляхом вільного доступу, зайшли двоє невідомих. Вони заподіяли ножові поранення господарю й викрали 5 тис. грн. і чотири мобільні телефони, після чого втекли. Потерпілого госпіталізовано. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.187 КК України (розбій).

13 січня о 10.30 у місті Дніпропетровську до приміщення приватного ювелірного магазину “Золото та подарунки” зайшли двоє невідомих у масках. Вони під загрозою предмета схожого на пістолет продавцям згаданого магазину викрали з вітрини ювелірні вироби, після чого втекли. Сума збитків з’ясовується. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 КК України (розбій).

13 січня о 5.00 у місті Сімферополі на балконі приватного двоповерхового будинку громадянина Х, 1989 р.н., охоронця охоронного агентства “Собр К”, стався вибух невстановленого предмету (за попередніми даними саморобного вибухового пристрою). Люди не постраждали. У результаті вибуху частково пошкоджено стелю на першому поверсі вказаного будинку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.І ст.296 КК України (хуліганство).

14 січня о 15.00 у місті Борщові Тернопільської області до приміщення приватного ювелірного магазину «Золото» зайшли двоє невідомих у масках. Вони під загрозою предметів схожих на пістолети продавцю згаданого магазину викрали з вітрини ювелірні вироби, після чого втекли. Сума збитків з’ясовується. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.187 КК України (розбій)

14 січня о 20.00 у місті Одесі до міліції звернувся місцевий житель громадянин Х, 1982 р.н., без постійного місця роботи. Він заявив, що вісім годин тому на вулиці зазначеного міста троє невідомих під загрозою предмета схожого на пістолет відібрали в нього 106 тис. грн., 400 доларів СІЛА, ювелірні вироби та мобільний телефон. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 КК України (розбій).

14 січня о 8.50 у місті Одесі до міліції звернувся місцевий житель Х, 1968 р.н., приватний підприємець. Він заявив, що декілька хвилин тому на вулиці зазначеного міста двоє невідомих розпилили йому в обличчя газ дратівної дії й відібрали сумку, у якій знаходилися 125 тис. гривень. Потерпілий за медичною допомогою не звертався. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 КК України (розбій).

14 січня о 16.40 у місті Красноармійську Донецької області до приміщення приватного ломбарду “Еталон” зайшли двоє невідомих у масках. Вони розбили молотком скляну вітрину й під загрозою предмета схожого на обріз мисливської рушниці працівникам указаного ломбарду викрали ювелірні вироби, після чого втекли. Сума збитків з’ясовується. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.З ст.187 КК України (розбій).

15 січня о 19.30 у місті Скадовську Херсонської області після гасіння пожежі в приватному будинку знайдено обгорілі трупи трьох осіб (двоє чоловічої та один жіночої статі).

15 січня у місті Херсоні під час моніторингу мережи «Інтернет»було виявлено повідомлення про те, що ввечері 13 січня на вулиці згаданого міста невідомий обстріляв (ймовірно з пневматичної зброї), три маршрутних автобуса. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 296 КК України (хуліганство).

16 січня о 6.50 у селі Дорогому Дніпропетровського району Дніпропетровської області до міліції звернулася місцева жителька громадянка Х, 1976 р.н., без постійного місця роботи. Вона заявила, що двадцять хвилин тому до її будинку, шляхом пошкодження вхідних дверей, проникли двоє невідомих у масках. Один з них здійснив два постріли в стелю з невстановленого пістолета й під загрозою вказаної зброї господарці та її співмешканцю громадянина У, 1954 р.н., приватному підприємцю, викрали ювелірні вироби, після чого втекли. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.З ст.187 КК України (розбій).

16 січня о 6.20 у місті Кривому Розі Дніпропетровської області до приміщення АЗС товариства з обмеженою відповідальністю “ОККО-СХІД” зайшов невідомий у масці. Він під загрозою предмета схожого на пістолет відібрав у оператора зазначеної АЗС 2 тис. т. . виручки, після чого втік. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.З т..187 КК України (розбій).

15 січня о 19.20 у місті Охтирці Сумської області до квартири громадянина Х , 1950 р.н., приватного підприємця, зайшли троє невідомих. Вони заподіяли тілесні ушкодження господарці й викрали 60 тис. грн., після чого втекли. Потерпілу госпіталізовано. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.З ст.187 КК України (розбій).

16 січня о 4.40 у місті Рубіжному Луганської області на вулиці сталося загорання автомобіля “Москвич” (за попередніми даними внаслідок підпалу) місцевого жителя Х, 1982 р.н., депутата Рубіжанської міськради, яке було ліквідовано через декілька хвилин. Люди не постраждали. Вогнем частково пошкоджено вказаний транспортний засіб. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна).

16 січня о 12.20 у місті Луцьку в номері готелю “Світязь” знайдено мертвим з вогнепальними пораненнями голови громадянина Республіки Сербії та громадянку Республіки Польщі (1944, 1996 р.н., в Україні перебували в приватних справах). З місця події вилучено пістолет іноземного виробництва “Smith”, дві гільзи та дві кулі калібру 10,4 мм. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство).

17 січня близько 21.00 у місті Коростишеві Житомирської області до

будинку подружжя Х (1926, 1936 р.н., обоє пенсіонери), шляхом пошкодження вікна зайшли двоє невідомих у масках. Вони під загрозою предмета схожого на пістолет зв’язали господаря, після чого викрали 36,5 тис. грн., 100 євро й втекли. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.З ст.187 КК України (розбій).

18 січня о 19.30 у місті Запорожжі до приміщення аптеки «Ксинофарм» зайшов невідомий в масці. Він під загрозою предмета схожого на пістолет відібрав у місцевій жительки громадянк Х , 1982 р.н. провізора вказаної аптеки, 700 грн. виручки та мобільний телефон, після чого втік. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 КК України (розбій)

20 січня о 16.50 у місті Одесі двоє невідомих зайшли до приміщення приватного магазину “Владі”. Вони заподіяли тілесні ушкодження місцевій жительці Х, 1964 р.н., власниці зазначеного магазину, й під загрозою ножа викрали сумку, у якій знаходилися 15 тис. доларів США та ювелірні вироби, після чого втекли. Потерпілій медичну допомогу надано без госпіталізації. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 КК України (розбій).

20 січня о 18.00 у місті Брянці Луганської області троє невідомих (двоє з яких були у масках), шляхом вільного доступу, зайшли до будинку громадянина Х, 1971 р.н., робітника товариства з обмеженою відповідальністю “Шахта “Флагман”. Нападники під загрозою предмета схожого на пістолет зв’язали господаря, його брата , та сестру (1961, 1962 р.н., пенсіонер і без постійного місця роботи), й викрали 16 тис. грн., два мобільні телефони та ювелірні вироби, після чого втекли. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.З ст.187 КК України (розбій).

21 січня о 20.00 у селі Ращахівці Бобринецького району Кіровоградської області двоє невідомих, шляхом вільного доступу, зайшли до будинку громадянина Х, 1928 р.н., пенсіонера. Вони заподіяли тілесні ушкодження господарю та під загрозою фізичної розправи зв’язали його, викрали 43 тис. грн., зареєстровану мисливську рушницю сина останнього гр..У, 1964 р.н., без постійного місця роботи, після чого на автомобілі ВАЗ потерпілого втекли. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.З ст.187 КК України (розбій).

22 січня о 10.30 у селі Немирівського району Вінницької області в результаті слідчих дій затримано місцевого жителя громадянина Х, 1998 р.н., учня Ситковецької школи-інтернат.

22 січня о 10.30 у селі Вищому Булатці Любенського району Полтавської області на території власного домогосподарства знайдено обглоданий тваринами з від членованою головою труп громадянина Х, 1934 р.н., пенсіонера. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

23 січня о 20 00 у місті Дншронетровську до будинку громадянки Х, 1971 р.н., без постійного місця роботи, шляхом пошкодження вхідних і дверей, проникли двоє невідомих у масках. Вони під загрозою предмета ' схожого на пістолет та ножа зв’язали господарку, після чого з сейфу викрали 34 тис. доларів США та втекли. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.З ст. 187 КК Україна (розбій).

25 січня о 10.00 у місті Херсоні на території колишнього глиняного кар’єру було знайдено об’їдений тваринами з ножовим пораненням голови труп невідомої дівчини віком до 14 років. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч..1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

25 січня о 4.40 у Святоішшському районі міста Києва двоє невідомих у масках зайшли де приміщення АЗС “БРСМ-Нафта” товариства з обмеженою відповідальністю "Бел Ойл". Вони під загрозою сокири та предмета схожого на пістолет відібрали в оператора згаданої АЗС 1,5 тис. грн. виручки й втекли.

У період з 25 по 27 січня в місті Коростишеві Житомирської області невідомі, шляхом пошкодження вхідних дверей, проникли до приміщення приватного магазину “Європа”, зрізали (ймовірно автогеном) задню стінку банкомату публічного акціонерного товариства “УкрСиббанк” й викрали контейнери з грошима (сума з’ясовується).

29 січня о 2.20 у місті Ровеньках Луганської області на вулиці біля автомобіля ВАЗ місцевого жителя Х, 1957 р.н., охоронця товариства з обмеженою відповідальністю ‘Моноліт-Юкрейн’", голови первинного мисливського колективу № 227 зазначеного міста, стався вибух невстановленого пристрою. У результаті вибуху частково пошкоджено вказаний транспортний засіб. Люди не постраждали. За даним фактом відкрито кримінальне провадженню за ч.2 статті 1 94 КК України (умисне знищення або пошкодження майна)

31 січня о 16.50 у селищі Золотій Ниві Великоновосілківського району Донецької області в будинку за місцем проживання знайдено мертвими з ножовими пораненнями подружжя Х (1953, 1955 р.н., обоє пенсіонери). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство).

31 січня о 22.00 у місті Харкові на вулиці двоє невідомих зупинила автомобіль “Тойота” під керуванням місцевого жителя Х, 1964 р.н., приватного підприємця. Після чого один з них з невстановленої зброї здійснив постріл по згаданому автомобілю й убив водія. З місця події злочинці зникли.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: