Геннадій Москаль Ексголова Закараптської ОДА

Депутатські відпускні: на що я витратив 34 тисячі гривень

Деякі ЗМІ почали розкрутку теми матеріальної допомоги нардепів на оздоровлення — мовляв, жирують і без того жирні коти на народні гроші, їздять по закордонах і т.д. А як аргумент наводиться факт, що тільки 20 депутатів не взяли своїх відпускних.

Оскільки згадувалося й моє прізвище, хочу повідомити, що ВО “Батьківщина” ще перед літом вирішила направити всі виділені її депутатам відпускні на благодійність. Кожен депутат сам має вирішити, на яку справу витратити гроші, а після закінчення відпустки відзвітувати про це. Звітую про свої відпускні — до отриманих 34 тисяч гривень матеріальної допомоги я додав ще 8 тисяч гривень власних коштів і заплатив за виготовлення й заміну 35 вікон у дитсадку села Підзахаричі Путильського району Чернівецької області (це село має статус гірського).

Якщо хтось із моїх колег по ВО “Батьківщина” бажає повідомити, куди витратив свої відпускні, то може зробити це за моїм прикладом, або ж відзвітуватися перед керівництвом “Батьківщини” пізніше. А робити з цього дешевий піар не потрібно.

Я відпустку завжди проводжу в Карпатах і з отриманої у Верховнй Раді матдопомоги на власний відпочинок не витратив ні копійки. Карпати оздоровлюють безкоштовно.

До речі, хочу нагадати, що 4 липня опозиція не голосувала за проект про утримання Верховної ради за мільярд гривень. А ось як відпочивають ті, хто проголосував за той скандальний кошоторис? Це дійсно цікаво!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: