Геннадій Москаль Ексголова Закараптської ОДА

Події у Врадіївці. Що приховує міліція?

Сьогодні ми всі спостерігаємо суд на так званими «врадіївськими гвалтівниками»

Сьогодні ми всі спостерігаємо суд на так званими «врадіївськими гвалтівниками», однак слід чітко розуміти, що ніяких заслуг міліції у їх знешкодженні нема - злочинців знайшов народ. Всі також пам’ятають, як у Врадіївку приїжджали величезні бригади з МВС, які шукали й інші злочини, скоєні працівниками цього райвідділу. Однак, що вони знайшли: приховування крадіжок курей і якогось дрібного побиття?

Нагадаю керівництву МВС: громадськість Врадіївки вимагала знайти, хто 18.01.2011 року на вулиці Героїв Врадіївщини по-звірячому вбив 11-річну школярку? Мені пишуть жителі Врадіївки і питають: це зробили ті ж люди, котрих зараз судять чи ні? Якщо так, то чому їх не судять і за те вбивство, а якщо ні – то чому міліція не знайде вбивць?

Без розкриття цього злочину ситуація у Врадіївці не нормалізується і люди ніколи не повірять, що до цього злочину не причетні працівники міліції. Від імені жителів Миколаївської області я звернувся до міністра Захарченка з проханням повідомити людям, коли будуть знайдені вбивці школярки.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: