Геннадій Москаль Ексголова Закараптської ОДА

Ще раз про депутатські зарплати

Знову про радісну тему - депутатські зарплати!

Знову про радісну тему - депутатські зарплати!

Виступ керівництва ВР України про те, «що зарплата народним депутатам України виплачується кожного 1 та 2 числа кожного місяця, а виплата коштів на виконання депутатських повноважень здійснюється з 18 по 21 жовтня» - не відповідає дійсності і зроблений тільки з метою приховати той факт, що Державне казначейство порожнє. А заплати депутатам - це тільки показник цієї перевірки.

З метою перевірки достовірності висловлювань керівництва ВР України я запросив виписку з банку, в якому я маю картку, і на яку зараховуються всі кошти, отримані мною від мого роботодавця, тобто ВР України.

У виписці чітко зазначені дати, коли ВР України перераховувала кошти:

15.03.2013 року на мій рахунок було зараховано витрати, пов’язані з виконанням депутатських повноважень за березень місяць.

28.03.2013 року було зарахована заробітна плата за березень 2013 року.

17.04.2013 року на мій рахунок було зараховано витрати, пов’язані з виконанням депутатських повноважень за квітень місяць.

24.04.2013 року було зарахована заробітна плата за квітень 2013 року.

15.05.2013 зараховано витрати, пов’язані з виконанням депутатських повноважень за травень місяць.

29.05.2013 – зараховані кошти заробітної плати за травень 2013 року.

13.06.2013 року на мій рахунок було зараховано витрати, пов’язані з виконанням депутатських повноважень за червень місяць.

26.06.2013 року було зарахована заробітна плата за червень 2013 року.

Після відпустки

14.08.2013 року на мій рахунок було зараховано витрати, пов’язані з виконанням депутатських повноважень за серпень місяць.

13.09.2013 року були зараховані кошти на витрати, пов’язані з виконанням депутатських повноважень за вересень місяць.

27.09.2013 року зараховано зарахована заробітна плата за вересень 2013 року.

Подальший рух по моєму картковому рахунку відсутній.

З огляду на викладене, нехай читачі самі розберуться, хто і кого вводить в оману. І повторюся - не біда, що грошей не має в мене особисто, біда в тому, що їх не має в державній казні, внаслідок чого мільйони громадян не отримують вчасно заробітну плату.

А тепер щодо маразматичних заяв великого пана Чечетова про те, що я хотів проїсти всі кошти ВР України, які виплачуються на виконання депутатських повноважень.

Хочу доповісти шановному пану, що тільки в жовтні 2013 року мною витрачено на виконання депутатських повноважень:

4 000 гривень на ремонт музею Ольги Кобилянської у м. Чернівцях;

2000 гривень - перераховано на рахунок Чернівецького Товариства політв’язнів та репресованих для спорудження пам’ятника Жертв голодомору та політичних репресій;

6 000 гривень - на підтримку автомобільного клубу «Буковина»;

5 000 гривень - на встановлення пам’ятного Хреста на честь Покрови Святої Богородиці в Путильському районі Чернівецької області.

І я скромно хотів би щоб пан Чечетов оприлюднив інформацію щодо використання коштів на здійснення депутатських повноважень, які він отримує від ВР України.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: