Геннадій Москаль Ексголова Закараптської ОДА

Кримінальний авторитет був «правою рукою» губернатора

Громадянин України Рамзи Матта, кримінальний авторитет, який був «правою рукою» Миколаївського губернатора М. Круглова - забезпечував зерном сирійську опозицію.

Громадянин України Рамзи Матта, кримінальний авторитет, який був «правою рукою» Миколаївського губернатора М. Круглова - забезпечував зерном сирійську опозицію.

Миколаївський бізнесмен, єгипетського походження, Рамзи Матта був вбитий у м. Стамбулі (Туреччина) через конфлікт з сирійським бізнесменом, який займався закупкою зерна і продовольства для сирійських повстанців.

У телефонній розмові, знайомі з турецької поліції підтвердили, що контракт на постачання зерна до Сирії на суму 4 млн. дол. США - це не єдиний контракт який здійснював Рамзи Матта в інтересах сирійських та єгипетських повстанців.

Виникає питання, як людина, яка не займається виробництвом зерна та сільськогосподарської продукції, протягом тривалого часу експортувала зерно та інше продовольство до країн, де є збройні конфлікти.

Всього по даній справі поліцією Туреччини вже встановлено 15 осіб, частина з яких вже затримана, інша частина знаходиться у розшуку.

Я направив відповідні звернення до Міністерства доходів і зборів України з проханням надати інформацію про зовнішньоекономічну діяльність Рамзи Матта: до яких країн останнім постачалося зерно та сільгосппродукція, законність даних операцій та джерело закупівель даної продукції.

Через різного роду кримінальних авторитетів, «смотрящих» та інших людей з кримінальним сьогоденням та минулим, яких наближує до себе керівництво облдержадміністрацій та органів місцевого самоврядування, тільки компрометується імідж української влади в межах країни і за її межами.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: