Олексій Голобуцький Заступник директора «Агентство моделювання ситуацій»

Коломойський є причиною відставки Данилюка з посади секретаря РНБО

Олександр Данилюк
Фото: Realist.online

Олігарх Коломойський намагається збільшити свій вплив на українську політику

Погоджуюсь з заявами експертів, що проголошена відставка Данилюка все ж спричинена Коломойським і має безпосередній стосунок до заяви Данилюка минулого тижня, що він «не бачить можливості повернення «Привату», технічно не бачить». Тобто, за такою логікою, наступник Данилюка якраз має побачити можливість втілення варіантів, потрібних І.Коломойському.

Крім того, серед експертів багато хто впевнений, що в Коломойського існує ще одна причина для звільнення Данилюка: бажання олігарха збільшити свій вплив на українську політику, а не тільки отримати компенсацію за націоналізацію «Привату».

Водночас телеграм-канали провладного пулу поширюють іншу версію: що заява про відставку Данилюка - наслідок провальної зустрічі Зеленського з Трампом. І саме Данилюк взяв на себе відповідальність за це. Хоча це більше схоже на маскування реальних причин.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: