Костянтин Боровой Російський політик

Путін освідчився в любові до України. Можна чекати найгіршого

Путін

Путін намагається показати себе борцем за мир у всьому світі

Якби Путін робив так само, як говорив, то, напевно, зменшувалося би протистояння на Сході України і почалися б переговори з приводу повернення Криму. Це звичайна тактика - говорити одне, думати інше, робити третє. Так влаштовані спецслужби, так влаштований Путін.

Путін весь час так говорить. Він завжди говорив про дружбу між народами - все, як у Радянському Союзі. У той момент, коли члени Політбюро говорили про мир у всьому світі, необхідно було очікувати конфліктів у різних частинах планети. Це звичайна тактика відволікання уваги, адже ви ж розумієте, що все, що відбудеться найближчим часом у зв'язку з посиленням конфлікту - це буде між США і Росією, між Україною і Росією. У цьому будуть винні ті, хто цей конфлікт (за версією кремлівської пропаганди) нібито провокує, а Путін залишається борцем за мир у всьому світі.

Наближаються вибори, а тактика, яка допомагала Путіну прийти до влади, потім її зберегти - це спецоперації, конфлікти. Згадаймо - спочатку були вибухи будинків, далі чеченська війна, грузинська кампанія, українська кампанія. Очікувати можна всього що завгодно, і навіть найгіршого, тому що така природа агресивного імперського режиму, який створив Путін на території Росії.

І вся ця мова про начебто примирення спрямована на те, щоб прикрити майбутню агресію. Тактика цього агресивного імперіалізму не змінюється, вона залишається такою ж. У жодній точці світу, де присутня Росія, ми не бачимо зниження напруги.

А російське населення, громадяни РФ сприймають зовнішні та внутрішні події через призму пропагандистських кампаній. Сьогодні це найсильніший інструмент впливу на масову свідомість. Я думаю, що ці заклики до миру - один з інструментів, який дозволяє людям вважати, що Путін і Росія - «борці за мир», а «агресивний американський імперіалізм», «фашистська хунта в Києві», терористичні організації в Сирії, «грузинська агресивна воєнщина» - це агресія. Всі ці народи, включаючи бідний корейський народ, начебто страждають від зовнішнього впливу американського імперіалізму.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: