Сергій Левитаненко Провідник Гурту поетів-втікачів «Кульгаве Число»

Фашисти – головна еротична фантазія Партії регіонів

Фашисти, яких давно вже забули в Європі, та, майже забувають у Росії, якби не доволі численна кількість неонацистських організацій, в Україні стали головним еротичним маренням для Партії регіонів.

Фашисти, яких давно вже забули в Європі, та, майже забувають у Росії, якби не доволі численна кількість неонацистських організацій, в Україні стали головним еротичним маренням для Партії регіонів.

Вони скрізь, вони проникають в усі щілини, вони хочуть комісарського тіла, вони хтиво дивляться на статки наших олігархів, які видають по кілограму гречки ветеранам Другої Світової на свята!

Які мужні фашисти, яка жіноча сутність у ідеологів Партії регіонів!

Секс ми облишимо у стороні, нехай дивляться німецькі порнофільми та сублімують свої марення у конкретний вихід енергії. А ось про гроші - тема окрема, на жаль, нагальна.

Бо саме на паніці, яку намагаються влаштувати "Антифашистські фронти" партії Регіонів, ці гроші заробляться, відмиваються та розподіляються між окремими особами. Не ветеранами війн, а регіональними спритниками.

Один котовський пройдисвіт, що займає у місті доволі поважну посаду, був викликаний у обласний центр і повернувся звідти у стані піднесення. Бо запахло не смаженим, а грошима.

Почав обдзвонювати своїх колег та знайомих та розповідати їм, що йому запропонували хазяї із Партії регіонів.

"Давайте, - каже, - влаштуємо у Котовську міжнародний з’їзд неонацистів! Нехай приїдуть із Росії, Білорусії, Молдови, наші теж бажані! Партія Регіонів під це кошти виділяє! Розбагатіємо!"

Цій миршавій істоті навіть не спало на думку гріховність подібної пропозиції: мовляв, вас заарештують, ви відсидите, а я за це гроші отримаю!

Коли отримав відмову, бо люди - не бовдури, пропонує: ну давайте хоча б проведемо у Котовську конкурс на найкращу зигу (нацистське привітання!)

Отак, як у нас у Котовську, влаштовується по усій країні! Десь знають, десь - ні.

Але я певен, що це - загальна тенденція, цінна вказівка із темників. Бо ніхто із провінційних "божків" не наважиться на подібну самодіяльність.

Розуму хтивого не вистачить. Та й сміливості також. Їхня карма - сидіти на відкатах із присланих і центру грошей.

Ми живемо у країні наглої влади та боязкої підлої опозиції.

П.С. Кличко, до речі, забоявся приїхати у наше місто. Боксер, чемпіон, найліпший друг Леоніда Даниловича, європеєць.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: