Костянтин Машовець Координатор групи «Информационное сопротивление»

Путін вистрілив сам собі в ногу

Путін: «Завдано масованого удару високоточним далекобійним озброєнням»
скріншот з відео

З військової точки зору ранковий обстріл – це абсолютно безглуздо

Ще раз переконуюсь у тому, що цілком вірно назвав Путіна – бункерним довб****м. Росіяни не вміють «у довгу стратегію», тим більше, під час війни.

Нинішній ранок в Україні, це – найбільш тупорилий та кровожерливий крок, якій тільки можливо було здійснити у їхньому становищі, який, до того ж, різко погіршить це саме їх становище.

По суті – Кремль сам собі наклав на голову величезну купу лайна, або вистрілив собі у ногу (якщо так зрозуміліше):

Перше. Очевидно, що масований удар по цивільній інфраструктурі в Україні з точки зору негативного інформ-впливу у світовому медіа-просторі, для Кремля, буде мати ефект Цусіми.

Друге. З військової точки зору – це абсолютно безглуздо. Від слова «зовсім». Скоріше навпаки, рівень мотивації особового складу збройних формувань України ще раз «підскочить» (хоча він й так вже зараз такий, що лаптям за краще – лізти у жито). Кремль «дострілює» рештки своєї дальнобійної та «високоточної» зброї, але тратить їх не на військові цілі.

Це тупо й вкрай дебільно.

Третє. Уся кремльовська агентура у цивілізованому світі, всякі там «корисні ідіоти» і т.д., які останнім часом волали «за мир с Россией», зараз будуть вимушені якщо не затулити пельку, то просто не висовуватись.

Четверте. Про темпи та обсяги військово-технічної допомоги та поставок в Україну я просто помовчу. Думаю, ви самі здогадаєтесь, що з ними станеться.

П'яте. Ну й на додачу – відтепер будь-яка відповідь України та загалом цивілізованого співтовариства на це варварство стане не просто «цілком легітимною», а навіть бажаною. Причому у будь-якій сфері – від фінансово-економічної, до військової.

Перераховувати, у цьому сенсі, можна ще довго. Тож, підсумуємо. Тут можливі два висновки:

  1. Вони дійсно тупі, але дуже кровожерливі довбні.
  2. Або серед них (я маю на увазі тих, хто причетний до прийняття рішень) є той, хто вперто й наполегливо працює «проти них».

Читайте також:

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: