Удар по Києву. Все, що відомо наразі

Удар по Києву. Все, що відомо наразі
Центр Києва зазнав ракетної атаки
фото скріншот відео

Окупанти з самого ранку обстрілювали Україну

Російські окупаційні війська вранці 10 жовтня завдали ракетного удару по кількох районах Києва. Внаслідок масованого обстрілу у столиці є руйнування. Підземні станції метрополітену понад пʼять годин працювали як укриття і пасажирів не перевозили. 

Ближче до обідньої пори стало відомо, що окупанти продовжили завдавати ударів по столиці та області. На Київщині сталися прильоти в трьох районах області. Ударів завдано по критичній та цивільній інфраструктурі. 

Крам того, внаслідок удару по центру Києва пошкоджено музей Ханенків та червоний корпус університету Шевченка.

Крім того, іноземні репортери показали наслідки ранкового обстрілу Києва. На відео видно тіла загиблих людей, які лежать просто на вулиці. Іноземні журналісти шоковані злочинами росіян. 

Нагадаємо, про точну кількість постраждалих та загиблих внаслідок масованих ударів по Києву вранці 10 жовтня говорити рано, однак уже відомо про понад 30 постраждалих. 

Як повідомлялося, після восьмої і  девʼятої ранку пролунала серії вибухів. Перша серія вибухів була в Шевченківському та Соломʼянському районах. Також вибухи були в Соломʼянському районі. Унаслідок влучання російських ракет в центрі столиці є жертви.

Мер Києві Віталій Кличко звертався до мешканців столиці із проханням перебувати в укриттях та не їхати в місто. 

Нагадаємо, сьогодні вранці, 10 жовтня, росіяни атакували столицю України – Київ. За попередньою інформацією одна з ракет влучила на вул. Володимирській.

Моторошні кадри зі столиці – приліт наживо зафіксувала дівчина, яка знімала сторіз. 

Нагадаємо, зафіксовано кілька влучань в об‘єкти критичної інфраструктури міста. 

Лише в одному місці в Києві більше 20 постраждалих. Загиблих – від п'яти до восьми людей. У Шевченківському районі Києва внаслідок ракетного удару у понеділок загинули восьмеро людей, ще 24 мирні жителі отримали поранення.

Унаслідок ракетного обстрілу Києва рашистами, 10 жовтня зранку, пошкоджено центральний залізничний вокзал.

Зранку росіяни випустили по території України вже 75 ракет, 41 з них збили українські системи протиповітряної оборони.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: