Юрій Палійчук Політичний експерт

«Народний фронт». Як це продати Порошенку?

По гарячих слідах про «Народний фронт».

По гарячих слідах про «Народний фронт».

Я так і не зрозумів, що відбулося насправді - http://glavcom.ua/news/232820.html з'їзд політичної сили, яка йде у ВР, чи презентація того, що збираються продати Порошенку? Думки колег розділилися 50/50.

З огляду на формат і те, що все проходило у вигляді Stand Up шоу, особисто я схиляюся до другого варіанту. Просто політичні сили з претензією збирають трохи інші з'їзди - кілька тисяч людей, сцена, світло, виступи, після яких делегати повинні повернутися в регіони і землю гризти за партію, купа знімальної апаратури, яка записує картинку для майбутньої політреклами і т.д..

Тобто, з'їзд - це частина технології. Мета з'їзду - добитися вау-ефекту серед виборців, мобілізувати штаби, посіяти страх у конкурентах, влаштувати резонанс у ЗМІ, і повторюся - записати картинку. Усього цього на з'їзді «Народного фронту» не було. Може і буде на наступному, але часу катастрофічно мало.

Зараз питання лише в тому, як це продати Порошенку і якомога швидше. Бо сьогодні - середа, Шустер - у п'ятницю, а крайній термін висування кандидатів - у понеділок. Часу немає взагалі. Ні у кого.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: