Юрій Палійчук Політичний експерт

Яценюк почав воювати з Порошенком у форматі «Тимошенко-Ющенко»

Головний висновок - Яценюк почав воювати з Порошенком у форматі «Тимошенко-Ющенко»

Подивився засідання уряду.

Головний висновок - Яценюк почав воювати з Порошенком у форматі «Тимошенко-Ющенко», що, впринципі, прогнозовано. Звичайно, Арсеній Петрович обережніший, ніж ЮВТ і битиме не так персонально по Президенту, як по його людях, тим самим послаблюючи самого Гаранта. Першому дісталося Кличку. Вчора зробив необережну заяву, що Києву не дають грошей - сьогодні отримав атвєтку у форматі «а вам, Віталій Володимирович, не злипнеться? Подивіться як інші міста живуть і взагалі-то в країні війна».

Крім того, Яценюк дав знати, що буде «строїти» губернаторів, які згідно старої-нової Конституції ніби люди Президента, але підконтрольні уряду. А це означає, що таке кіно, як «селекторні наради» в прямому ефірі (як це було при Юлі), з публічним відчитуванням особливо лояльних «порошенківців», можуть повернутися. Одним словом, хотів сказати «запасайтеся попкорном», але ви й так вкурсі.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: