Юрій Палійчук Політичний експерт

Зараз рулять популісти і націонал-комуністи

Криза в Україні все більше входить у фазу замкнутого кола.

Криза в Україні все більше входить у фазу замкнутого кола. Щоб з неї вийти, до влади мають прийти ліберали і технократи, бо зараз рулять популісти і націонал-комуністи.

Але, ліберали не прийдуть до влади, бо їм доведеться конкурувати з такими як Ляшко, Береза, Парасюк і Турчинов. А це неможливо. Бо як можна конкурувати з тезами про те, що все потрібно забрати, всіх посадити, все скасувати, а те, що скасувати не можна - за те посилити відповідальність?

Технократи не прийдуть до влади, бо вони не те, що не вміють піаритися. Вони щиро не бачать в цьому потреби. Вони такі, як вони є і на політичних дебатах ніколи не зможуть конкурувати з такими як Семенченко, які просто грають роль.

Вихід один - чекати поки народ наїсться популізму, дійде до ручки, зрозуміє, що простих конструкцій в політиці, як і у житті, не буває, і лише після цього до влади можливо прийдуть професійні люди. Якщо звичайно виживемо.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: