Євген Рибчинський Народний депутат

Як згвалтувати дівчину, в одній руці якої гострий ніж, а в другій заряджений пістолет?

Правильно, ніяк! Але можна спробувати її запевнити в тому, що ходити зі зброю, по-перше, незручно, а по-друге, небезпечно.

Правильно, ніяк! Але можна спробувати її запевнити в тому, що ходити зі зброю, по-перше, незручно, а по-друге, небезпечно.

Підписання Будапештського меморандуму в грудні 1994 року було своєрідним роззброєнням незайманної і озброєної дівчини України. Україна в тодішньому процесі роззброєння займала особливе місце в світі. За даними компетентних джерел, у 1991 році Україна успадкувала від СРСР 176 міжконтинентальних балістичних і більше 2500 тактичних ракет. Таким чином, Україна була третьою в світі ядерною державою, поступаючись лише США та Росії.

Тодішній естеблішмент вирішив самостійно роздіти Україну догола, не спитавши навіть думки народу. І нині маємо те, що маємо:

голу, босу та й ще беззахисну країну, яка тримається лише на бажанні свого народу жити суверенно та сміливості героїчних захисників її кордонів.

Нас тупо кинули, а ми все ще посміхаємося.

Ми все ще виконуємо той зловісний Будапештський меморандум , на який інші його учасники давно поклали великий залізний болт.

Ті, хто підписували від імені дівчини-цноти цей папірець, сьогодні і далі здають Україну на переговорах в Мінську. Часи ідуть, а покидьки все ті самі.

США з Британією вже не знають, з ким взагалі тут можна говорити і мати справу, таких уродів ми весь час вибираємо.

І вже остаточно зрозуміло, що ніхто не захистить Україну від зовнішнього і внутрішнього ґвалтування крім її власного, не бажаючого скоритися, народу, тобто нас з вами.

Моя б воля, Україна б мала свою ядерну зброю і чітку зовнішньополітичну позицію.

А свої аргументи залиште при собі, мене вони не цікавлять.

Просто подивіться, що зробили з нашою країною за останні 20 років після її роззброєння!

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: