Сергій Тихий Журналіст

Досить уже «Тарапуньок і Штепсєлєй»! Про останній мовний скандал

«Тарапунько-штепселізм» - це основний публічний інструмент «секти свідєтєлєй какой разніци?».

Досить уже «Тарапуньок і Штепсєлєй»! Не буду влазити по суті в срач Дроздов - Романенко, а скажу лише, що «двуязичному» контенту треба покласти край у всіх наших ЗМІ.

Передача має йти ОДНІЄЮ мовою! Українською, як державною, або російською, враховуючи наші реалії. Якщо ні – то висновки два. Головний: «тарапунько-штепселізм» - це основний публічний інструмент «секти свідєтєлєй какой разніци?». А по-друге, агресивне несприйняття мови співрозмовника – демонструє латентну неповагу до людини і до мови, якою вона говорить.

Як регулювати мовний баланс на ТБ – це окреме питання. А відповідь на нього треба шукати, спираючись не на нещодавно прийнятий закон, який цієї проблеми не позбавляє (натомість він ще й дає їй обгрунтування), а на державну політику в мовній сфері. А її – такої політики – немає. І при чому тут Дроздов - Романенко?

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: