Сергій Тихий Журналіст

Ічнянські вибухи та ранкова кава: більшість українців лише бавляться війною

На Чернігівщині триває евакуація населення із зони можливого ураження

Війна далеко, магазини набиті товаром, в телевізорі, в комп’ютері - комедії, детективчики, серіальчики...

Паради – це дуже добре, вони піднімають дух нації, заспокоюють обивателів і служать джерелом нагород і відзнак. Але вибухи військових арсеналів, які слідують один за одним, мов, згідно з залізничним розкладом - провокують все навпаки – зневіру і відчуття безсилля у нації, паніку обивателів і… Звісно, звільненнями і судами не повернеш ні знищених боєприпасів, ні впевненості в своїх силах, але вони, принаймні, сигналізують, що у війську існує відповідальність і слово «репутація» чогось варте. Поки що тут у нас – суцільна поразка, те, що почалося з призначенням неспроможного Гелетея міністром оборони у найгостріший період війни, набуло масштабів катастрофи. Ми хочемо побачити, нарешті, реальні висновки, пане Верховний Головнокомандувач! Зокрема – як найпростіше - зірвані погони, ЕПРСТ! Це перше.

Друге. Існує така математична дисципліна – теорія ймовірностей. Так от, згідно з нею, це уже не може бути випадок, рок – ймовірність тут, звісно, не така як у зірваних Ляшком джек-потів в кількох лотереях поспіль, але все одно – вона мізерна, навіть розглядати не варто. Отже – диверсія. Мовляв, та що ви можете? Ви сьогодні з американцями навчання проводите, рішення Варфоломія про надання Томосу очікуєте, «Мовою, Армією, Вірою» всю країну обвішали – а ми вам Ічню, імпотенти! 

У мене таке відчуття, що абсолютна більшість українців – від самого верху (і це найстрашніше) до низів – досі війною, ніби на дитячому майданчику бавляться. Війна далеко, магазини набиті товаром, в телевізорі, в комп’ютері - комедії, детективчики, серіальчики, програмки з політичними брехливими проститутками в інформаційному міксі з біжучим рядком про те, як внучок бабусю зарізав.

... Алло, ми ще встигнемо прокинутись?

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: