Сергій Тихий Журналіст

Медведчукові велено перейти в пряму атаку

Віктор Медведчук

Це буде тест на рішучість, витримку і витривалість.Мусимо витримати і не відступити в принциповому

Ключове в заявах Медведчука не те, що він сказав (його риторика = риториці Путіна і це нам давно відомо), а те чого це він настільки знахабнів.

Що такого відомо цій політико-кулуарній тварині, що йому дозволяє ігнорувати на 100% прогнозовану реакцію? Як на мене, поки що найбільш ймовірне пояснення таке: Медведчук виходить з Мінського процесу і найбільш неприємне тут те, що, скоріше за все, це не українська ініціатива. Після того, як Олег Сенцов об’явив про закінчення з голодування, піар-бонуси від участі в безплідному процесі звільнення українських заручників критично знизилися, Пуйло не хоче брати в цьому участь. Відтак, Медведчукові велено перейти в пряму атаку, без усілякої там «гуманітарщини». Об’явлено всеукраїнську мобілізація вати, невиліковних «русско-мирцев» і сектантів Московського патріархату. Начувайтеся. Точки опори цієї нечисті такі: 

1. Закон про мови 5670-д, він прийнятий лише у 1-му читанні, там будуть внесені істотні правки, але це вже їх не цікавить – піднімуть гвалт по повній. Треба проявити мистецтво прагматичного бюрократичного підходу. 

2. Штовханина навколо телеканалів. Очікуються масова активізація корисних дурнів. Не варто приховувати перед ними цієї очевидної істини.

3. Томос . Лише він буде наданий – чекайте на Осінь хресних ходів з налитими ненавистю буркалами, «православними тітушками» і добре проплаченими «патріотами» насупротив.. 

Це буде тест на рішучість, витримку і витривалість. Не запитую, чи витримаємо, - мусимо витримати і не відступити в принциповому.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: