Сергій Тихий Журналіст

Рабінович, Бойко, Медведчук... У них є шанси?

Рабинович-Бойко – ганебна, на щастя, парочка…

«Народний депутат Вадим Рабинович і народний депутат Юрій Бойко - підписали угоду про об'єднання і створення «Об'єднаної опозиційної платформи За життя». Рабинович так сказав: «Є три пункти, за якими ми однозначно сходимося, і на підставі яких запрошуємо до об'єднання всіх. Перший - установка безумовного миру в країні. Другий - припинення економічного геноциду українського народу. І третій - створення незалежної нейтральної країни - Швейцарії Східної Європи».

Яка краса! «Безумовний мир» - це капітуляція перед Мордором. «Швейцарія Східної Європи» - це щоб Мордорор ще й посміявся від душі. До того ж Швейцарія – це країна, де співіснують, практично не перетинаючись, франкомовна і німецькомовна громади. Ну, ви розумієте паралелі… Тільки це у Швейцарії. А в Україні одну з таких громад обов’язково придушать. Говорити, яку саме? Ну а про «економічний геноцид» - це вони просто вкрали, відомо у кого – але якщо ЮВТ залишила би все, як було, просто просування у напрямку здорового глузду припинилося б, то ця парочка, не дай Бог, до реального геноциду доведе.

У них є шанси? На жаль, людей, які живуть з відімкнутими мізками у нас вистачає. На щастя, - солодку парочку Рабинович-Бойко у нас надто добре знають. А якщо додати до них «залаштункового» Мертветчука – то і взагалі просто щастя: не дістанеться їм Україна!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: