Сергій Тихий Журналіст

Що спільного у Саакашвілі з преферансом?

Віце-прем’єр «з реформ» - це красиво, звісно. Але ж хіба ця посада здатна стабільно забезпечити людині сцену і софіти у режимі 24/7?

Це як вічне правило картярів: немає ходу – ходи з бубни, так і в українських великих начальників – як не знаєш, що далі робити, то призначай Саакашвілі. А що з того буде? А буде, як в Одесі. Чи з «антибарижним» рухом. Не забули? Так, багато презентацій та фуршетів. А більше нічого не буде.

У Міхо вже давно підмітили ментальну «родзинку» - те, з чим людина народжується і живе, тим більше, коли їй вже під 60. Йому треба сяяти у центрі уваги, у всій красі, тобто – бути найвищим начальником при лояльних і ефективних виконавцях. Підбирати їх він не уміє – не той характер. Але інколи може, як кажуть, скластися - зорі так стануть…

Так у нього колись в Грузії й вийшло: Міхо приймав компліменти й щоки надував, а Бендукідзе і ще кілька толкових і відданих людей – будували нову країну. Нема такого розкладу – немає й «феномену Саакашвілі». Точніше, феномен є, але зі зворотнім знаком.

Віце-прем’єр «з реформ» - це красиво, звісно. Але ж хіба ця посада здатна стабільно забезпечити людині сцену і софіти у режимі 24/7? Тож не дочекаєтесь, скільки б той ефект не виглядали! Тільки винуватих буде купа з відповідними потоками PR-гавкотні.

Не розуміти цього може лише той, хто ні на що інше й не розраховує, кому конче потрібна пауза, переключення уваги. Нічого тоді не залишається, крім як «з бубни ходити»… Чи не так, Володимире Олександровичу, чи кому там належить ця «доленосна» ідея?

…Залишається чекати на яскраву мить зустрічі на засіданні Уряду Саакашвілі з Аваковим. Як там?
- «Что ты там это бе-бе-бе»?
- «Ты кому бе-бе-бе?! Сам ты бе-бе-бе!»

Завіса…

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: