Сергій Тихий Журналіст

Надійний цунг-цванг, або Кого вам більше хочеться бачити президентом?

Надія Савченко

Кого вам більше хочеться бачити президентом – Тимошенко чи Ляшка?

От ви роззявивши рота дивитесь кіно (продюсер Ю. Луценко), а Савченко Надя, між іншим, це таке собі узагальнення всіх нас, символ українського громадського інфантилізму. «Та якось воно буде, ще ніколи так не було, щоби якось не було», «Порішаєм – гавно вопрос!», «А шо такоє? З пивом піде!» - це саме він в дзеркалі популярної народної фразеології.

Одні кричать «геть владу негайно!», другі «ні, треба дочекатися виборів» - але всі вони єдині в тому, що уявляють наступний день після перевороту (виборів) приблизно так само, як Надя-Куля бачить те, що було б завтра, після того, як парламентська люстра, гепнулась би на голови депутам. Савченко грається в державний переворот точно так само, як вона гралася в миротворця під час місії в Іраку. Знайдіть в Гуглі її спогади про те, як вона гуляла там з автоматом, на два чи три дні зникнувши з частини, з однією лише метою – привернути на себе увагу, поставити всіх на вуха!»

От вона і зараз ставить всіх на вуха, загнавши владу в типовий, як кажуть шахісти, цунг-цванг – як не піди, тобто як з цією ідіоткою не вчини, - посади, бо куди вже далі (!?), або не посади, проігноруй це «кіно» - все буде тільки гірше.

От і ми всі довели себе до такої ситуації. Хто не вірить – подивіться ці шокуючі «свіжі» рейтинги КМІСу. Ви за «білих», чи за «червоних»? Кого вам більше хочеться бачити президентом – Тимошенко чи Ляшка? Або вам може краще, щоб залишився Порошенко? Цунг-цванг…

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: