Сергій Тихий Журналіст

Яку мету переслідує допит Надії Савченко за «участі» детектора брехні?

Надія Савченко

Це трагедія коли в країні Савченко – герой, а скажімо, Ющенко – месія. Але ж переважна більшість її жителів, все ж таки, не клінічні ідіоти

Перепрошую, але яку мету переслідує допит Надії Савченко за «участі» детектора брехні? Слідству, ніби, воно не треба: у якості офіційного доказу цей поліграф суд не прийме, це 100%. І ніхто ж нічого нікому не пояснює. Всі, навпаки, такі серйозні: поліграф, допит, адвокат каже: Надія ВІкторівна заради цього на три дні призупинила голодування... Це така умова є «поліграфічна»? Тоді покажіть: пункт, параграф! Істину кажуть: найбільші в світі дурниці коються з найрозумнішим виразом на обличчі.

Якщо це робиться на вимогу підозрюваної, то навіщо це їй? Для «картинки»? Це можливо. У неї така натура артистична, хіба ми всі в цьому не пересвідчились? От ви колись чули, щоби допит в офіційному слідстві проводився за допомогою такої романтично-секретно-детективної штуки – поліграфа? А у Наді таке буде, буде! Мабуть, вона хоче не стільки довести, скільки продемонструвати, що говорить правду про те, що вона брехала, умовляючи офіцерів з полку охорони взяти участь в заколоті з метою повалення законної влади, щоб насправді перевороту не влаштовувати, а просто пожартувати «з підтекстом», продемонструвати, що влада його цілком заслужила. А так – ні-ні, в жодному разі, всі на вибори – в 2019 році! Припустимо, що це їй вдалося, поліграф не підвів: так, Надя Савченко брехала, видаючи за чисту правду. А Володимир Рубан, «подєльнік» і учасник тих же розмов, він теж брехав? Вони робили це дуетом? Унікально, ніде в світі не бачено – ви тільки уявіть собі цих двох «синхронних» брехунів, як вони домовлялися пожартувати над суровими офіцерами спецназу. А якщо б ті повірили, уявляєте і почали реально готуватися до смертовбивства у Верховній Раді?

Ну, тоді Надя з Вовою дочекалися би свята «Первого апреля», прийшли би до розпропагандованих і озброєних до зубів і закінчили б увесь це заколот за п’ять секунд з криками: «Первое апреля, никому не верю!» І всі би щасливо розсміялися. А може… Ну як же ми одразу не здогадалися! Офіцери теж були в курсі! Вони всі разом, вп’ятьох, вирішили розіграти такий собі ярмарковий скетч перед камерою СБУ. 

… Коротше. Навіщо виставляти всіх на посміховисько? Це звісно, трагедія, коли в країні Савченко – герой, а скажімо, Ющенко – месія. Але ж переважна більшість її жителів, все ж таки, не клінічні ідіоти. Так що кінчайте, панове, цю лабуду.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: