Сергій Висоцький Народний депутат 8 скликання

Медведчук має зустрічатися зі слідчим у СІЗО, а не з президентом у його маєтку

Віктор Медведчук

Мало написати «Геть від Москви» на білл-бордах

Доки Медведчук замість зустрічей із слідчими в СІЗО легко зустрічається з президентом у його маєтку, казати про реальну боротьбу з реваншем не доводиться. 

Мало написати «Геть від Москви» на білл-бордах. Для того, щоби нація повірила у щирість цих передвиборчих лозунгів треба викорінити Москву і московські практики потаємних «тьорок» із свого життя і з життя країни. Тільки реальні справи - реальна, а не декларативна євроатлантична інтеграція, реальне викоренення агентів кремлівського впливу, реальна зачистка економіки від російських схем, реальна боротьба з проросійським капіталом на медіа.

Тільки такі реальні справи доведуть, що на цей раз президент спромігся дотриматись своїх обіцянок «не словом, а ділом». Армія потребує підтримки не стільки через меседжі кампанії. Скільки через конкретні дії. І убезпечити Україну зможе тільки відсутність ворога у тилу. 

Інакше не повірять. Не повірять і будуть праві у своїй зневірі. 

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: