Юрій Чорноморець Провідний сучасний український теолог і патролог, філософ

Московським попам з України вже досить cхиляти голови перед Росією

Проста порада: ставайте людьми. Звичайними, хорошими. Ставайте християнами

Статут УПЦ - просто цитата: «Українська Православна Церква об’єднує єпархії, синодальні установи, благочиння, парафії, монастирі, духовні навчальні заклади, братства, сестринства та місії і є самокерованою частиною Руської Православної Церкви».

Отже, так прямо і написано - «Українська Православна Церква є частиною Руської Православної Церкви». Так що або щось змінюйте із цим фактом та наповнюйте самокерованість автокефальним змістом, або визнавайте себе частиною РПЦ.

Суспільство вже не хвилює Ваша самокерованість. Бо всі Ваші слова - це все одно, що Медведчук би говорив - я не просто кум Путіна, я самокерований кум, і це ще з такого-то року, і навіть дуже самокерований, що майже не кум. З таких би слів Медведчука б сміялися, і з Ваших слів усі лише сміються.

Бо Ви вже навіть на Медведчука не схожі. Ви просто суміш Шуфрича з Петровим-Бошировим. Проста порада: ставайте людьми. Звичайними, хорошими. Ставайте християнами. Досить підставляти свої задні частини Москві.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: