Держкіно виділить 2,7 млн грн на документальний фільм «З України до Голлівуду»

Держкіно виділить 2,7 млн грн на документальний фільм «З України до Голлівуду»
Завершення виробництва стрічки заплановане на осінь 2018 року

Проект «З України до Голлівуду» став одним із переможців конкурсного відбору Держкіно

Державне агентство України з питань кіно уклало контракт з компанією Fresh Production Group про надання фінансової підтримки документальному фільму «З України до Голлівуду».

Про це повідомляє прес-служба агентства. 

«Сума державної фінансової підтримки фільму становить 2 млн 705 тис. 32 грн при загальній вартості виробництва 3 млн 527 тис. грн. Завершення виробництва стрічки заплановане на осінь 2018 року», - йдеться в повідомленні.

Цей фільм про те, що українці відіграли неабияку роль у створенні славнозвісної «фабрики мрій», виникненні «Оскара» та сприяли появі найкращих американських фільмів, які увійшли в історію світового кіномистецтва. Майже кожен з них має свою зірку на «Алеї слави», «Оскара» чи «Золотого глобуса», але найважливіше, що всі вони не тільки збагатили Голлівуд своїм талантом, а й принесли в нього власну культуру.

Проект «З України до Голлівуду» став одним із переможців десятого конкурсного відбору Держкіно. Режисери стрічки - Галина Кувивчак-Сахно та Станіслав Сукненко, автор сценарію - Станіслав Сукненко, продюсери - Олег Щербина та Юлія Чернявська. 

У грудні Держагентство з питань кіно виділить половину коштів на зйомки української романтичної комедії «Секс і нічого особистого» у сумі 13 млн грн.

Читайте також статтю: Режисер Ахтем Сеітаблаєв: Так, фільм «Кіборги» - це пропаганда. Пропаганда здорового глузду і смаку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: