У столиці України відбудеться міжнародний архітектурний фестиваль CANactions-2018

У столиці України відбудеться міжнародний архітектурний фестиваль CANactions-2018

Фестиваль СANactions у Києві влаштовують вже водинадцяте

У другій половині квітня цього року в Києві відбудеться 11-й Міжнародний архітектурний фестиваль СANactions. Про це йдеться на сайті фестивалю.

«Головна мета 11-го міжнародного архітектурного фестивалю – привернути увагу до ідей та підходів зі світової практики у в сфері архітектури й урбаністики, продемонструвати світовій спільноті інтелектуальний капітал нашої країни, наш досвід і цінності та стати простором для подальшої інтенсивної спільної роботи», — йдеться у повідомленні.

Фестиваль об’єднає на одному майданчику кілька архітектурних фестивалів з інших країн. У програмі візьмуть участь Лондонський Фестиваль Архітектури, Копенгагенський Архітектурний Фестиваль, New Generations /Італія, Wonderland/Австрія, Urban Forum Almaty та інші.

На головній сцені можна буде почути урбаністів та архітекторів Jan Gehl, Haris Piplas/ ETH Zürich, Andeas Ruby/ Swiss Architecture Museum, Matthias Schuler/ Transsolar, Markus Appenzeller /MLA+.

Міжнародний Архітектурний Фестиваль CANactions — найбільша архітектурна подія в Україні створена у 2008 році, учасниками якої за 11 років років роботи стали 140 спікерів та більше ніж 40 000 відвідувачів з усього світу.

Організатори події — CANactions, освітня платформа, яка сприяє створенню в Україні місць та спільнот, де люди будуть задоволено жити та працювати.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: