Український мультик за два вікенди зібрав майже 30 млн грн

Український мультик за два вікенди зібрав майже 30 млн грн

«Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» став абсолютним рекордсменом вітчизняного прокату серед фільмів українського виробництва

На підсумками другого вікенду в прокаті мультфільм «Викрадена принцесса» подивились майже 400 тисяч українців. Про це повідомляється в Facebook мультфільму.

«За підсумками другого вікенду мультфільм «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» став абсолютним рекордсменом вітчизняного прокату серед фільмів українського виробництва: його подивились 398 529 українців, й на сьогодні він зібрав 29 801 235 гривень», - йдеться в повідомленні.\

Нагадаємо, «Викрадена принцеса» зібрала рекордну суму за перший вікенд прокату.

«Викрадена принцеса» студії «Анімаград» вийшла у кінопрокат в Україні 7 березня. Зрежисував стрічку Олег Маламуж, Автором сценарію є Ярослав Войцешек, продюсером – Єгор Олесов, художником-постановником – Крістіан Коскінен.

У Держкіно раніше повідомляли, що проект «Викраденої принцеси» став одним із переможців 9-го конкурсного відбору Держкіно, яке надало йому фінансову підтримку розміром 19,4 мільйона гривень, що становить майже 20% від загальної вартості виробництва фільму.

За даними Держкіно, перебуваючи на стадії виробництва, права на прокат фільму вже були попередньо продані на більш ніж 30 територій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: