Міський голова Монастириська захворів на Covid-19

Міський голова Монастириська захворів на Covid-19
Мер Монастириська Андрій Старух розповів, що останній місяць він почував себе добре, жодного разу не було ні підвищеної температури, ні інших симптомів коронавірусу

Андрій Старуха повідомив, що почуває себе добре і у нього немає ніяких симптомів

У міського голови Монастириська Тернопільської області Андрія Старуха підтвердили коронавірус. Наразі посадовець перебуває на самоізоляції.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Старуха додав, що разом з ним тест зробив і його заступник – Андрій Гладиш, але його тест показав негативний результат.

«Складно бути на передовій і залишитися повністю неушкодженим. Тільки що лабораторний аналіз підтвердив у мене позитивний результат на Covid-19. У мого заступника Андрія Гладиша, з яким ми разом здавали аналізи, результат негативний, він здоровий», – зазначив міський голова.

Також він повідомив, що почуває себе добре і у нього немає ніяких симптомів.

За його словами, останній місяць він почував себе добре, жодного разу не було ні підвищеної температури, ні інших симптомів. Дружина і син почувають себе нормально.

Як відомо, станом на 22:00 31 березня в Україні підтверджено 645 випадків захворювання на Covid-19: 17 людей померли, 10 — одужали.

Напередодні повідомлялося, що у Монастириському районі Тернопільської області зафіксовано 58 хворих на коронавірус, серед них – 27 медиків.

Нагадаємо, у Тернопільській ОДА не виключили, що перші хворі на Covid-19 були в області ще у січні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: