На Буковині в лікарні у важкому стані перебувають 24 хворих на кронавірус

На Буковині в лікарні у важкому стані перебувають 24 хворих на кронавірус
На Буковині 24 хворих у важкому стані в лікарні

За останню добу до лікарень госпіталізували 7 осіб

У Чернівецькій області в медичних закладах станом на 13 квітня перебувають 238 людей. Із них у 201 пацієнта підтверджено коронавірус, решта – з підозрою.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької обласної держадміністрації ОДА.

Згідно з повідомленням, за останню добу до лікарень госпіталізували 7 осіб. Загалом із 25 лютого за медичною допомогою через Covid-19 звернулися 383 буковинці, з них 30 дітей.

У реанімаціях лікарень станом на 13 квітня перебувають 24 пацієнта у важкому стані, з них на апаратах штучної вентиляції легень – шестеро. Зокрема, у реанімаційному відділенні обласної лікарні є дев’ятеро пацієнтів. Із них до апаратів штучної вентиляції легень підключені двоє жінок, їм 64 та 69 років, у обох коронавірус підтверджено.

У Чернівецькій міській лікарні №1 троє недужих у реанімації. Двоє хворих – на апаратах ШВЛ. Це 64-річна жінка із цукровим діабетом та підтвердженим COVID-19, а також 69-річний чоловік із підозрою на коронавірус, який має надмірну вагу.

Семеро хворих на кисневій дотації та один – на апараті штучної вентиляції легень лежать у Сторожинецькій центральній районній лікарні. У 44-річного чоловіка на ШВЛ – пневмонія, цукровий діабет та підозра на COVID-19.

У реанімації Глибоцької центральної районної лікарні перебуває троє пацієнтів на кисневій підтримці. Двоє з них із підтвердженим COVID-19, один - з підозрою.

Пацієнтці у важкому стані надають допомогу у реанімації Новоселицької центральної районної лікарні. 57-річна жінка перебуває на апараті ШВЛ, у неї діагностовано коронавірус.

Нагадаємо, в Україні станом на ранок 13 квітня виявлено 3102 випадки Covid-19. 10 людей за минулу добу померли від цієї хвороби

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: