На Тернопільщині помер священник, який таємно проводив богослужіння

На Тернопільщині помер священник, який таємно проводив богослужіння
У Тернопільській області помер хворий на коронавірус священнослужитель

Це вже друга смерть священника від коронавірусу у Тернопільській області

У Тернопільській області помер хворий на коронавірус священнослужитель, який негласно проводив богослужіння у приватних домівках.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Шумської райдержадміністрації Віталій Кудлак.

«Напередодні у нас в районі померли двоє місцевих жителів. Одному - 67 років, іншому, священнику, – 55. Його госпіталізували в лікарню у важкому стані. Незважаючи на спроби лікарів, врятувати його не вдалося. Священник із села Потуторів, усупереч застереженням і неодноразовим нашим попередженням усім священнослужителям району, таємно проводив відправи у приватних домівках», - зазначив Кудлак.

За словами голови Шумської райдержадміністрації, зараз ретельно перевіряють контактних із священником осіб, у деяких з них вже взято проби для проведення аналізів в обласному лабораторному центрі.

Загалом у Шумському районі виявлено 69 хворих на Covid-19, троє – померли.

На Тернопільщині – це вже друга смерть священника від коронавірусу. В Тернопільській області 29 квітня зафіксовано 664 випадки захворювань на коронавірус, померли 12 осіб.

Нагадаємо, станом на 29 квітня в Україні підтверджено 456 нових випадків зараження коронавірусом. Із них 133 медпрацівники та 33 дитини. Від Covid-19 минулої доби померло 11 людей, одужало – 111. Загалом коронавірусом на сьогодні інфіковано 9866 людей в Україні. Із них – 672 дитини, 1976 медпрацівників. На даний момент з початку хвороби одужало 1103 осіб, летальних випадків – 250.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: