Президент приватної клініки назвав тарифи за медпослуги за програмою «Безкоштовна діагностика» занизькими

Президент приватної клініки назвав тарифи за медпослуги за програмою «Безкоштовна діагностика» занизькими
Михайло Радуцький стверджує, що сума компенсації за рентген-діагностику не дасть можливість лікарняному закладу будь-якої форми власності підтримувати в робочому стані рентген-апарат

Радуцький пояснив, чому «Борис» не зможе надавати послуги за програмою «Безкоштовна діагностика»

Президент і співзасновник київської клініки «Борис» Михайло Радуцький заявив, що деякі тарифи за медичні послуги у програмі «Безкоштова діагностика», яку планує запровадити Національна служба здоров’я, він вважає занизькими. Про це він розповів в ексклюзивному інтерв’ю «Главкому».

Проте, за словами Радуцького, поки що ці тарифи винесені Міністерством охорони здоров’я тільки на обговорення, і він сподівається, що МОЗ прислухається у цьому питанні до експертів, до фінансистів, і внесе зміни.

«На даний момент, за ті суми, що обіцяє компенсувати Національна служба здоров’я, ми не зможемо надавати послуги», - зазначив Радуцький.

Зокрема, президент клініки «Борис» стверджує, що сума компенсації за рентген-діагностику не дасть можливість лікарняному закладу будь-якої форми власності підтримувати в робочому стані рентген-апарат.

«Тут вже мова йде не тільки про зарплату лікаря, але і про обслуговування техніки, про її модернізацію. Але хочеться вірити, що запропоновані НСЗУ тарифи ще будуть відкореговані», - зауважує Михайло Радуцький.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: