У Львові тримісячну дитину госпіталізували з підозрою на коронавірус

У Львові тримісячну дитину госпіталізували з підозрою на коронавірус

У Львівську інфекційну лікарню госпіталізували тримісячну дівчинку, у якої є клінічні ознаки коронавіурсу

Фото ілюстративне

Батьки дівчинки теж хворі

У Львівську обласну інфекційну лікарню госпіталізували тримісячну дитину із батьками з підозрою на Covid-19. Стан батьків – середньої важкості. Про це повідомила головна епідеміологиня області Наталія Тімко, – передає  Тvoemisto.tv

«Дитинка отримує лікування. Відібраний мазочок для дослідження методом ПЛР. Поки що результату немає. Вона має клінічні ознаки хвороби і у них був контакт з особою, в якої була виявлена коронавірусна інфекція», – розповіла Наталія Тімко.

В інфекційній лікарні зараз лікують 5-тьох дітей. Дехто ще очікує результату. Стан дітей середньої важкості або легкий. Пневмонії немає.

Також двох дітей з підозрою госпіталізували в обласну дитячу клінічну лікарню Охматдит. Від початку епідемії на Львівщині лабораторно підтвердили коронавірус у 21 дитини.

Станом на 9 ранку 14 травня в Україні зафіксовано 422 нових випадків захворювання на Covid-19. Померли від коронавірусу минулої доби 17 людей, тоді як минулої доби летальних випадкыв було 14. Загалом в Україні з початку епідемії підтвердили 16 847 випадків коронавірусу.

 Сьогодні в Україні рекордна кількість людей, які одужали від коронавірусу - 427. Вперше за весь перебіг коронавірусу в Україні кількість осіб, яка одужала перевищила кількість осіб, яка захворіла.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: