У в’язницях України не зафіксували випадків коронавірусу

У в’язницях України не зафіксували випадків коронавірусу
Серед засуджених, осіб, узятих під варту та персоналу Державної кримінально-виконавчої служби не зареєстровано випадків захворювання на Covid-19

У заклади охорони здоров’я України по допомогу звернулися 20 осіб з ознаками гострих респіраторних захворювань, з яких 7 засуджених та 13 осіб, узятих під варту

Станом на 10 квітня серед засуджених, осіб, узятих під варту та персоналу Державної кримінально-виконавчої служби не зареєстровано випадків захворювання на Covid-19.

Про це інформують у Департаменті з питань виконання кримінальних покарань на сторінці у Facebook.

«Станом на 10 квітня 2020 року серед засуджених та осіб, узятих під варту, персоналу ДКВС України та медичних працівників, в установах виконання покарань та слідчих ізоляторів, на території яких функціонують заклади охорони здоров’я ЦОЗ ДКВС, випадків захворювання на Covid-19 не зареєстровано», – ідеться в повідомленні.

Водночас повідомляється, що протягом доби 9 квітня 2020 у заклади охорони здоров’я ЦОЗ ДКВС України по допомогу звернулися 20 осіб з ознаками гострих респіраторних захворювань, з яких 7 засуджених та 13 осіб, узятих під варту.

Нагадаємо, в Ангарську, Іркутська область Росії в колонії №15 в’язні влаштували бунт і напали на співробітників установи. Також на території в’язниці сталася пожежа. Для придушення бунту на територію колонії привезли спецназ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: