У Збройних Силах України зареєстрували вісім нових випадків коронавірусу

У Збройних Силах України зареєстрували вісім нових випадків коронавірусу
За минулу добу у Збройних Силах України восьмеро військових захворіли на  Covid-19

Одужали 53 особи, двоє осіб померли

У Збройних силах України на коронавірус хворіє 40 осіб, за минулу добу підтверджено вісім нових випадків.

Про це повідомила пресслужба Командування медичних сил ЗСУ.

«Станом на 7:00 9 травня в Збройних Силах України хворіє 40 осіб на гостру респіраторну хворобу Covid-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, одужали 53 особи та 2 летальних випадки», — йдеться в повідомленні.

Також на ізоляції (в тому числі самоізоляція) — 314 осіб. Кількість військовослужбовців у яких закінчується ізоляція у найближчих три доби — 23 особи.

«За минулу добу зареєстровано вісім нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу Covid-19», – йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, один хворий перебуває у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону. У нього легкий перебіг захворювання, отримує необхідне лікування. Сім хворих (4 військовослужбовця та 2 працівника ЗС України військових частин Харківського гарнізону, 3 військовослужбовців Миколаївського гарнізону) лікуються вдома під наглядом медичної служби. Стан задовільний. Симптоми захворювання відсутні.

Нагадаємо, станом на 9 травня в Україні кількість підтверджених випадків зараження коронавірусом Covid-19 – 14710 (+515 за попередню добу).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: