Атака на Черкащину: влада повідомила, куди влучили ворожі дрони

Атака на Черкащину: влада повідомила, куди влучили ворожі дрони
Унаслідок атаки минулось без потерпілих і пожеж
фото ілюстративне

Росія атакувала Черкащину ударними БпЛА

У ніч проти 25 липня російські загарбники атакували Черкащину з використанням дронів. Про це повідомив очільник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

«Ворог атакував нашу Черкащину ударними БпЛА. Маємо три влучання. Два «шахеди» поцілили в поля, ще один – у порожній с/г ангар. На щастя, минулось без потерпілих і пожеж. Працюють оперативні групи», – йдеться у повідомленні.

Табурець також просить мешканців Черкащини не ігнорувати сповіщення про небезпеку.

До відома, уночі 25 липня сили протиповітряної оборони України виявили і знешкодили всі повітряні цілі, якими ворог намагався атакувати Київ. 

У Києві та області повітряна тривога лунала приблизно з 1:57 до 5:01. Також небезпека фіксувалася у східних, південних, північних, центральних і низці західних регіонів. Російські окупанти атакували Україну безпілотниками та балістичним озброєнням. 

Триває 517-та доба повномасштабної війни Росії проти України. РФ продовжує вбивати мирне населення України, і надалі ігнорує закони та звичаї війни, використовує тактику терору. Окупанти не полишають спроб захопити територію Україну. Протягом минулої доби відбулось понад 35 бойових зіткнень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: