Нічна атака на Київ: влада повідомила подробиці

Нічна атака на Київ: влада повідомила подробиці
Усі ворожі цілі знищені нашими силами ППО
фото з відкритих джерел (ілюстративне)

Росіяни знову застосували по столиці «Шахеди»

Уночі 25 липня сили протиповітряної оборони України виявили і знешкодили всі повітряні цілі, якими ворог намагався атакувати Київ. Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.

«Цієї ночі ворог атакував Київ ударними БпЛА. Тривога тривала три години. Попередньо, противник застосував іранські баражуючі боєприпаси типу Shahed. Це вже шоста атака дронів на столицю за цей місяць», – заявив начальник КМВА Сергій Попко.

За його словами, силами і засобами ППО усі повітряні цілі були своєчасно виявлені та знищені на підльоті до Києва. За попередньою інформацією, обійшлося без жертв та руйнувань.

Нагадаємо, у Києві та області повітряна тривога лунала приблизно з 1:57 до 5:01. Також небезпека фіксувалася у східних, південних, північних, центральних і низці західних регіонів. Російські окупанти атакували Україну безпілотниками та балістичним озброєнням. 

У ніч на 25 липня у Київській області пролунали вибухи, працювали сили протиповітряної оборони. До цього сили ППО працювали на підступах до столиці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: