Бойовики ігнорують «всеосяжне перемир'я»: штаб АТО фіксує обстріли

Бойовики ігнорують «всеосяжне перемир'я»: штаб АТО фіксує обстріли

Ніхто з українських військових не постраждав

У першу половину доби вівторка, 27 березня, режим «всеосяжного перемир'я» терористами не дотримувався, з початку доби зафіксовано 13 обстрілів позицій сил АТО на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Внаслідок ворожого вогню жоден український захисник не постраждав», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, на луганському напрямку з 82 мм мінометів бойовики вели вогонь по позиціях ЗСУ біля населеного пункту Новолуганське, а з гранатометів і великокаліберних кулеметів - по укріпленням поблизу Луганського.

На донецькому напрямку з гранатометів були обстріляні українські позиції в Опитному, Новотроїцькому, Лебединському та Гранітному. Великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю бойовики неодноразово застосовували по позиціях ЗСУ біля Авдіївки.

Також з великокаліберних кулеметів супротивник двічі відкривав вогонь по опорних пунктах українських військ неподалік Павлополя.

Нагадаємо, 5 березня у зоні проведення АТО на Донбасі набрало чинності черговий режим припинення вогню. Проте, вже в той самий день російсько-терористичні війська здійснили три прицільні обстріли укріплень сил АТО.

Після чого терористи багато разів порушували режим тиші.

26 березня Тристороння контактна група в столиці Білорусі (Мінськ) домовилася про встановлення ще одного перемир'я з 30 березня.

27 березня повідомлялося, що за добу російсько-окупаційні війська продовжували зривати домовленості щодо повного припинення вогню здійснивши 47 обстрілів позицій сил АТО

Також, у штабі повідомляли, що обстановка в зоні АТО на лінії розмежування сторін на Донбасі має тенденцію до загострення

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: