Британська розвідка назвала ціль російських військ на Донбасі

Британська розвідка назвала ціль російських військ на Донбасі
фото: Depositphotos

Армія РФ наближається до другої за величиною теплової електростанції України Вуглегірської

Росія надає перевагу захопленню критично важливої національної інфраструктури України, такої як електростанції. Про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії в Twitter.

Як зазначається у зведенні, російські сили продовжує робити невеликі атаки вздовж лінії фронту на Донбасі. Армія Росії наближаються до другої за величиною теплової електростанції України Вуглегірської, в 50 км на північний схід від Донецька.

За даними британської розвідки, російська армія спробує прорватися до Вуглегірської ТЕС, а також набрати обертів на південній ділянці свого просування до ключових міст Краматорськ і Слов'янськ.

«Російські та сепаратистські сили продовжують робити спроби невеликих штурмів уздовж лінії фронту на Донбасі. Російські війська, ймовірно, закриваються на другій за величиною електростанції України у Вуглегірській, за 50 км на північний схід від Донецька», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, триває 148-ма доба повномасштабної війни Росії проти України. Окупанти обстрілюють населені пункти Донбасу, ведуть бойові дії з метою створення умов для проведення наступу на Бахмут.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: