До пожеж на Житомирщині можуть бути причетні власники землі, – секретар РНБО

До пожеж на Житомирщині можуть бути причетні власники землі, – секретар РНБО
Секретар РНБО Олексій Данілов перебував у відрядженні в Овруцькому районі Житомирської області та вивчав ситуацію, пов’язану з пожежами

Пожежа в Житомирській області триває з 16 квітня

До підпалів, що стали причиною пожеж у Житомирській області, можуть бути причетні власники землі.

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов у Facebook.

Данілов зазначив, що у неділю разом з керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком, міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, головою ДСНС Миколою Чечоткіним перебував у відрядженні в Овруцькому районі Житомирської області та вивчали ситуацію, пов’язану з пожежами.

«На нараді розглядалось зокрема питання відповідальності власників землі, які можуть мати відношення до виникнення підпалів. Висновки не забаряться», – зазначив секретар РНБО.

Водночас, як повідомляє пресслужба президента, за даними ДСНС, на Житомирщині тривають роботи щодо ліквідації пожеж на території державних лісогосподарських підприємств Овруцького та Народицького районів на трьох основних напрямках: район села Виступовичі, села Першотравневе та села Теклівка, а також на окремих ділянках Народицького спецлісгоспу (на межі з територією Овруцького району).

П’ять осередків горіння локалізовані, а в чотирьох незначних осередках тривають роботи щодо обмеження поширення займання.

Пожежа в Житомирській області триває з 16 квітня. Вона охопила територію в 4390 га.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: