На Житомирщині і у Чорнобильській зоні продовжують гасити пожежі

На Житомирщині і у Чорнобильській зоні продовжують гасити пожежі
Фото ДСНС

До гасіння залучено 723 людини та 154 одиниці техніки

Станом на 07:00 19 квітня у Зоні відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення підрозділами ДСНС надається допомога ДАЗВ (Державне агентство України з управління зоною відчуження – ред.) у гасінні пожеж на території Корогодського, Луб’янського, Паришівського, Дитятківського та Денисовицького лісництв. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Основні зусилля спрямовані на локалізацію чотирьох осередків (с. Корогод, с. Розсоха, с. Крива Гора та с. Рудьки – с. Буряківка) тління пеньків, залишків деревини та двох торф’яників в осередках пройдених вогнем.

Для облаштування протипожежних розривів залучено важку інженерну техніку ДСНС та додатково вісім шляхопрокладачів Збройних Сил України. Інженерною технікою створено 320 км мінералізованих смуг.

До гасіння залучено 723 людини та 154 одиниці техніки, з них від ДСНС 579 людей особового складу та 112 одиниць техніки, у тому числі три вертольоти ДСНС (якими 18 квітня здійснено 208 скидів – 416 т води).

На Житомирщині станом на 07:00 19 квітня силами ДСНС надається допомога працівникам Виступовицького та Бережестського лісництва, щодо гасіння окремих осередків тління трав’яного настилу, пеньків та деревини. До гасіння залучено 960 чоловік та 156 одиниць техніки, з них від ДСНС 185 чоловік особового складу та 43 одиниці техніки, у тому числі три літаки АН-32П ДСНС (18 квітня здійснено 21 скид – 168 т води).

Нагадаємо, у МВС назвали «можливою диверсією» пожежі в Чорнобильській зоні та Житомирській області.

Як повідомлялося, під Києвом орудують палії, які пересуваються на скутерах.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: