Італійська співачка дасть в окупованому Криму концерт в рамках «російського туру»

Італійська співачка дасть в окупованому Криму концерт в рамках «російського туру»
Афіша Грети Панеттьєрі
Фото: «Радіо Свобода»

На вулицях Севастополя розміщені афіші, що анонсують виступ Грети Панеттьєрі

Італійська джазова співачка Грета Панеттьєрі в квітні має намір виступити в окупованих Сімферополі та Севастополі в рамках свого «російського туру», повідомляє її офіційна сторінка.

На сайті співачки вказано, що 13 квітня вона планує виступити в сімферопольському клубі «Ірей», 14 квітня ‒ в Севастопольському центрі культури і мистецств (СЦКМ).

На вулицях Севастополя розміщені афіші, що анонсують виступ Панеттьєрі. Згідно з ними, організатором її концерту є кримське концертне агентство «InConcert», однак на сайті цього агентства ця інформація відсутня.

Співробітниця севастопольського СЦКМ у телефонному коментарі Крим.Реалії підтвердила, що концерт планується на 14 квітня і повідомила, що вартість квитків становить від 400 до 1200 рублів (від 180 до 540 гривень).

Іноземні артисти й інші діячі культури порушують українське законодавство, приїжджаючи з гастролями до анексованого Росією Криму через закриті України пункти пропуску.

Деяким артистам і співакам, які приїхали на гастролі до Криму або висловилися на підтримку російської анексії Криму, заборонили виступати на материковій частину України.

Міжнародні організації визнали окупацію й анексію Криму незаконними й засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова й називає це «відновленням історичної справедливості». Верховна Рада України офіційно оголосила датою початку тимчасової окупації Криму й Севастополя Росією 20 лютого 2014 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: