На фронті знову втрата. Російські терористи вбили українського військового

На фронті знову втрата. Російські терористи вбили українського військового
Українські військові відкривали вогонь у відповідь на обстріли бойовиків
фото: Facebook/Операція об'єднаних сил

Бойовики сьогодні обстрілювали Гранітне

Сьогодні від початку доби бойовики на Донбасі дев’ять разів порушили режим припинення вогню, при чому двічі із забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Як повідомили у пресцентрі Операції Об’єднаних сил, внаслідок обстрілів один український військовий дістав смертельне поранення.

Поблизу Гранітного бойовики двічі стріляли з артилерії калібру 122 мм та мінометів калібру 120 мм. У напрямку Луганського вони два рази вели вогонь із гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Біля Новотошківського бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї, а в бік Новолуганського застосували ручні протитанкові гранатомети. У районі Лебединського обстріли вели з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Неподалік Широкиного бойовики відкривали вогонь зі станкових протитанкових гранатометів. Крім того, біля Гранітного за допомогою безпілотника вони скинули невідомі вибухові пристрої.

У штабі переконують, що українські військові відкривали вогонь у відповідь на обстріли бойовиків. Водночас заборонене Мінськими домовленостями озброєння не використовували.

Зазначимо, що напередодні бойовики збрехали про бій на Донбасі.

Вчора на Донбасі було зафіксовано 13 ворожих обстрілів, є загиблий та поранений військові.

Також стало відоме ім'я загиблого 26 жовтня на Донбасі українського військового.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: