На Тернопільщині загасили масштабну пожежу на спиртовій базі

На Тернопільщині загасили масштабну пожежу на спиртовій базі

На спиртовій базі загорілося 420 тон біоетанолу

Рятувальники загасили пожежу, що сталася 23 червня у місті Збараж на території недіючої спиртової бази ДП «Зарубинецький спиртзавод» в одноповерховій виробничій будівлі. Про це інформує Державна служба з надзвичайних ситуацій.

За її даними, стався вибух ємностей з біоетанолом (об’ємом близько 420 т) з послідуючим горінням та розповсюдженням на прилеглу чотирьохповерхову будівлю.

Повідомлення про пожежу надійшло 23 червня о 18:11. О 23:55 підрозділами ДСНС пожежу було ліквідовано на площі 1 тис. 200 кв. метрів. Жертв та постраждалих немає.

Проведено евакуацію 400 мешканців з 50 приватних житлових будинків, що розташовані поруч. Під час гасіння пожежі врятовано адміністративний корпус, склад готової меблевої продукції та 6 приватних житлових будинків. До гасіння пожежі залучалося 17 одиниць техніки та 68 чоловік особового складу ДСНС.

Станом на 07:00 24 червня на місці пожежі з метою недопущення повторного загорання на чергуванні від ДСНС залишається 2 одиниці техніки та 8 чоловік особового складу.

Ситуація перебуває на контролі УДСНС у Тернопільській області.

Раніше повідомлялося, що у Тернопільській області стався вибух на недіючому спиртзаводі, унаслідок чого виникла масштабна пожежа.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: