Окупанти на Донбасі готують примусову «призовну кампанію» - Міноборони

Окупанти на Донбасі готують примусову «призовну кампанію» - Міноборони

«Призовну кампанію» окупаційна влада планує провести у період з 9 січня по 4 лютого

Російське окупаційне командування з метою підвищення бойових спроможностей з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ готується розформувати підрозділи, в яких не бажають продовжувати службу «контрактники», і поповнити їх завдяки «призовникам». Про це під час брифінгу заявив речник Міноборони Олександр Мотузяник із посиланням на інформацію Головного управління розвідки МОУ, передає «Укрінформ».

«Зокрема, передбачається розформовувати підрозділи, в яких очікується звільнення великої кількості військовослужбовців, які не бажають продовжувати службу за т. зв. контрактом. Водночас завдяки особовому складу, який залишиться, та призову молодого поповнення будуть формуватися нові підрозділи російських окупаційних військ», - поінформував Мотузяник.

Він додав, що за інформацією розвідки, напередодні новорічних свят керівникам місцевих управлінь та відділів освіти окупаційної влади «військовими комісаріатами» були надіслані розпорядження з вимогою забезпечити стовідсоткову явку молоді на «призовні дільниці»  для постановки на «військовий облік».

«Відповідно до графіку зазначені заходи окупаційна влада планує провести (в залежності від населеного пункту) у період з 9 січня по 4 лютого 2019 року», - повідомив речник.

Нагадаємо, 1 січня на Донбасі внаслідок обстрілів з боку бойовиків загинув один український військовослужбовець.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: