Перемир'я на Донбасі: сили АТО повідомляють про загострення ситуації

Перемир'я на Донбасі: сили АТО повідомляють про загострення ситуації

Бойовики не виконують оголошене перемир'я

Обстановка в зоні АТО на лінії розмежування сторін на Донбасі має тенденцію до загострення. Про це повідомив прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Як повідомляється, терористи особливо активізувалися на донецькому напрямку, застосовуючи при цьому озброєння, яке мали відвести від лінії розмежування сторін.

У штабі долали, що тільки за минулі три доби сепаратисти більше 100 разів порушували режим припинення вогню. По позиціях ЗСУ випущено понад 40 снарядів і мін. Також фіксуються випадки роботи ворожих снайперів.

«Опівночі 26 березня сепаратисти відкрили провокаційний вогонь по українських позиціях поблизу населеного пункту Станиця Луганська, щоб вкотре уникнути розведення сил і засобів. Про зазначене Українська сторона СЦКК повідомила СММ ОБСЄ», - повідомили в прес-центрі.

У штабі відначили, що ЗСУ чітко дотримуються Мінських домовленостей і не реагують на провокації з боку сепаратистів.

Нагадаємо, 5 березня у зоні проведення АТО на Донбасі набрало чинності черговий режим припинення вогню. Проте, вже в той самий день російсько-терористичні війська здійснили три прицільні обстріли укріплень сил АТО.

Після чого терористи багато разів порушували режим тиші.

26 березня Тристороння контактна група в столиці Білорусі (Мінськ) домовилася про встановлення ще одного перемир'я з 30 березня.

27 березня повідомлялося, що за добу російсько-окупаційні війська продовжували зривати домовленості щодо повного припинення вогню здійснивши 47 обстрілів позицій сил АТО

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: