Ракетні удари по Десні: під уламками знайшли тіла 87 загиблих

Ракетні удари по Десні: під уламками знайшли тіла 87 загиблих
 Внаслідок авіаудару по селищі Десна загинули 87 людей 
фото: ДСНС

Окупанти вдарили по селищу чотирма ракетами, постраждав навчальний центр ЗСУ

На Чернігівщині у селищі Десна, де по військовій частині був нанесений ракетний удар, закінчили розбирати завали. З-під уламків дістали тіла 87 загиблих. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський під час виступу на Всесвітньому економічному форумі в Давосі.

За словами президента, тільки сьогодні рятувальники та військові закінчили роботи з розбору завалів.

«Сьогодні ми закінчили роботи на Десні. На жаль, статистика така: сьогодні на Десні під уламками 87 жертв. 87 трупів, жертв, убитих – без цих людей уже буде майбутнє України», – сказав Зеленський.

Додамо, що сьогодні Зеленський виступив онлайн перед Всесвітнім економічним форумом, що проходить у Давосі. Інформацію про Десну Зеленський озвучив, відповідаючи на запитання, яким він бачить майбутнє України. Зеленський зазначив, що як президент країни, яка воює, він думає про сьогодення України та про те, скільки людей гине щодня.

Нагадаємо, близько 5:00 години ранку 17 травня російські війська з авіації випустили чотири ракети по селищу Десна, дві із них влучили в будівлі. Тоді повідомлялось про 11 загиблих та 14 травмованих.

У Десні діє 169-й навчальний центр імені князя Ярослава Мудрого Сухопутних військ ЗСУ, який займає більшу частину території селища.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: