Ракетний удар по Харкову: рятувальники показали наслідки (фото)

Ракетний удар по Харкову: рятувальники показали наслідки (фото)
Наймасштабніша пожежа сталася у п'ятиповерховій будівлі
ДСНС

Ворог атакував адміністративні та житлові будівлі, а також об’єкти критичної інфраструктури

В результаті чергового ворожого обстрілу міста Харкова сталася масштабна пожежа. Про це повідомляє пресцентр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«12 вересня близько 13:20 ворог завдав масованого обстрілу по адміністративним та житловим будівлям, а також об'єктам критичної інфраструктури Київського, Салтівського та Основ'янського районів міста Харкова. Внаслідок обстрілу сталося п'ять осередків займання. Горіли адміністративні та інші будівлі, а також автомобіль», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що наймасштабніша пожежа сталася у п'ятиповерховій будівлі Київського району міста Харкова. Горіли конструктивні елементи даху, перекриття та п'ятого поверху. Площа пожежі склала близько 1000 кв.м.

Для ліквідації пожежі було залучено 19 одиниць пожежно-рятувальної техніки та понад 100 чоловік особового складу ДСНС. Крім того, на місці обстріли працювали сапери ДСНС, які обстежили вражену територію та вилучили залишки вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, сьогодні російські загарбники вдарили по двох районах Харкова. Через обстріл виведено з ладу об'єкти критичної інфраструктури, внаслідок чого в Харкові пропало світло та припинено водопостачання. Внаслідок обстрілу загинув чоловік, шестеро людей отримали поранення.

Російські загарбники близько 17:00 знову вдарили по Харкову. Під обстріл потрапив густозаселений житловий масив.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: