Розгром штабу Чорноморського флоту РФ. Окупаційна влада назвала вцілілого адмірала

Розгром штабу Чорноморського флоту РФ. Окупаційна влада назвала вцілілого адмірала
Вціліла ікона після прильоту по штабу Чорноморського флоту РФ
фото: t.me/razvozhaev

Губернатор Севастополя похвалився єдиним непереможним адміралом РФ, а точніше – його зображенням на іконі

Після удару Збройних сил України по штабу Чорноморського флоту РФ вціліла ікона російського адмірала Федора Ушакова. Про це розповів так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв у Telegram.

«Як відомо, Федір Ушаков не програв жодної битви. Через сторіччя непереможний адмірал продовжує захищати Севастополь і дарує впевненість у новій перемозі», – порадів за вцілілого губернатор.

Развожаєв розповів, що ікона з фігурою святого – зі штабу Чорноморського флоту. Дерев'яна рама повністю згоріла, а образ , написаний на дереві, уцілів і нібито не вражений вогнем після атаки ЗСУ.

«Подивіться самі на фото – який стан має ікона. Ми з вами стали свідками справжнього дива! На іконі Ушакова на сувої напис: «Не впадайте у відчай! Ці грізні бурі обернуться до слави Росії», – намагається втішити переляканих севастопольців гауляйтер Развожаєв.

Нагадаємо, що 22 вересня Україна завдала удару по штабу Чорноморського флоту РФ крилатими ракетами. Голова окупаційної «влади» Севастополя Михайло Развожаєв повідомив про ракетний удар, який ЗСУ завдали по штабу флоту. 

Міністерство оборони РФ повідомило, що внаслідок удару ЗСУ по штабу Чорноморського флоту в окупованому Севастополі загинув один російський військовослужбовець. А за даними української розвідки, загинули щонайменше дев'ять осіб, поранення отримали 16. Серед них є російські генерали. Але чомусь цю інформацію окупаційна влада не коментує, обмежившись лише заявами про вцілілу ікону Ушакова.

Читайте також: З'явився новий супутниковий знімок штабу Чорноморського флоту в Криму

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: