Україна вразила штаб окупаційного флоту. Що відбувається у Севастополі (оновлено)

Україна вразила штаб окупаційного флоту. Що відбувається у Севастополі (оновлено)
Інформація щодо постраждалих станом на зараз відсутня
фото з відкритих джерел

Місцевих жителів попередили про падіння уламків 

Сьогодні, 22 вересня, у тимчасово окупованому Севастополі був атакований штаб Чорноморського флоту Росії. Голова окупаційної «влади» Севастополя Михайло Развожаєв повідомив про ракетний удар, який ЗСУ завдали по штабу флоту.

«Біля театру Луначарського впав уламок. Велике прохання при виявленні подібних елементів – не підходити та дзвонити у 112», – зазначив так званий «губернатор».

Развожаєв додав, що на місце події виїхали всі оперативні служби, а також закликав місцевих жителів зберігати спокій та не викладати фото і відео.

Україна вразила штаб окупаційного флоту. Що відбувається у Севастополі (оновлено) фото 1

Телеграм-канал Mash показав, який вигляд має будівля відразу після ракетного удару по ній. Очевидно, ракета влучила просто у ціль, уразивши військовий об'єкт противника. Внаслідок удару штаб ЧФ РФ зазнав значних руйнувань, спалахнула пожежа.

Тим часом кримські пабліки публікують фото наслідків удару по штабу російського флоту. Фото свідчать про те, що знищено дах та кілька поверхів будівлі. Від вибухової хвилі повилітали усі шибки. Наразі окупанти попереджують про небезпеку повторних ударів.

Україна вразила штаб окупаційного флоту. Що відбувається у Севастополі (оновлено) фото 2

«Який флот, такий і штаб», – жартують користувачі з приводу «втомленого» штабу окупантів:

Трохи пізніше так званий «губернатор» закликав не виїжджати до центру міста та навіть не виходити із будівель. Місцевих мешканців, які знаходяться поряд зі штабом флоту, попросили прямувати до укриття при звуках сирени. «На місці працюють працівники МНС Росії. У готовність приведено аеромобільне угруповання. Введено резервну техніку. Вогнеборці вживають усіх заходів для якнайшвидшої ліквідації спалаху. Триває нарощування сил та засобів», – додав Развожаєв.

Потім у місті знову звучав сигнал тривоги і попередження про ракетну небезпеку.  За даними росЗМІ, в бік місця прильоту вирушили понад 25 карет швидкої допомоги. Повідомляється по 6 постраждалих осіб внаслідок ракетного удару.

Також стало відомо, що після низки вибухів у тимчасово окупованому Криму, біля Бахчисараю спалахнула пожежа. Як зазначають пропагандистські джерела, з посиланням на окупаційну владу, Протиповітряна оборона РФ збила ракету в районі Бахчисараю.

Міністерство оборони РФ повідомило, що внаслідок удару ЗСУ по штабу Чорноморського флоту в окупованому Севастополі загинув один російський військовослужбовець. Водночас очільник окупаційної адміністрації Криму Сергій Аксьонов переконує, що російські сили ППО вдало захистили півострові і всі ракети збито.

Нагадаємо, що сьогодні у тимчасово окупованому Севастополі вже лунали вибухи. Над Севастопольською бухтою підіймається темний дим. Окупанти увімкнули димову завісу у Севастопольській бухті та закрили прохід для суден.

Також ми писали, що у тимчасово окупованому Севастополі 21 вересня ввечері пролунали вибухи. За інформацією пропагандистського Telegram-каналу, вибухи були чутні в районі мису Фіолент та Балаклави у Севастополі. За непідтвердженою інформацією, на Фіолент начебто прилетіла ракета.

Читайте також: Британська розвідка пояснила, чим обернуться для РФ вибухи у Криму

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: